Nyhedsarkiv 2012
(NOTE: Da det er et arkiv, kan enkelte henvisninger være ude af funktion.)

Se arkiv for året:    2012     2013     2014     2015     2016     2017     2018     2019
31. Dec.

HNRs NYTÅRSBAL.
Programmet i dag afviger fra det normale.
Fra kl. 12:00 til nytårsnat kl. 02:00 - inviterer Keld Fischer og Per Schreiber til Nytårsbal.29. Dec.

COUNTRY CHRISTMAS RADIO.
Programmet får besøg af Ulla Lindstrøm kendt som Country-Ulla fra sin deltagelse i X-factor 2009. Hun er den sidste i denne omgang der kommer forbi og fortæller om sine juletraditioner samt giver os et indblik i hendes karriere som den er i dag.29. Dec.

DER RØG 2012.
Jan Nørregren og Niels-Erik Madsen, som er Chefredaktør fra Hvidovre Avis ser tilbage på året 2012 kl. 10:00.
Har nogle af tingene fået en historisk betydning fremadrettet og er der ting man
                              måske kan gøre anderledes? Dét og meget mere vil blive besvaret i programmet.26. Dec.

PROGRAMMET 2. JULEDAG.
Programmet i dag afviger fra det normale.
Fra kl. 09:00 til kl. 18:00 - sendes skønne juletoner mixet sammen af Keld Fischer og Per Schreiber og fra kl. 18 og fremefter til i morgen kl. 9:00 sendes "En Bedre Jul".25. Dec.

PROGRAMMET 1. JULEDAG.
Programmet i dag afviger fra det normale.
Fra kl. 09:00 til kl. 18:00 - sendes skønne juletoner mixet sammen af Keld Fischer og Per Schreiber og fra kl. 18 og fremefter til i morgen kl. 9:00 sendes "En Bedre Jul".24. Dec.

EN BEDRE JUL.
Hele dagen sendes programmet En Bedre jul. Her finder du gode tips til hvordan juleaftens dag kan forløbe samt får det traditionelle juleevangelie og hvad julen egentlig kommer af.
                             Og nåede man det ikke den 16. dec. at høre julehyggen med den fungerende borgmester,
                              Helle Adelborg, kan det nåes i dag som en del af programmet, blandet med livsrummet,
                              søndagens prædiketekst samt øvrige indslag.22. Dec.

EN BEDRE JUL.
Nåede man det ikke den 16. dec. at høre julehyggen med den fungerende borgmester, Helle Adelborg, kan det nåes i dag fra klokken 15 og fremefter som en del af programmet, blandet med livsrummet, søndagens prædiketekst samt øvrige interviews.22. Dec.

MORGENRADIO.
Skøn morgen i selskab med Leon Reingard og Per Schreiber i vente. Vi får en masse viden omkring julen og hvorfor vi holder den samt hvilke traditioner, der er forbundet med julen. Alt dette er blandet med servicemeddelser og skøn julemusik.22. Dec.

COUNTRY CHRISTMAS RADIO.
Fra kl. 12 til 14 har programmmet besøg af Fistful of Dollars til en gedin god country-julehygge.21. Dec.

NYT OG GAMMELT.
Fra kl. 14 og frem til lørdag morgen, er der bl.a. interview med Fede Finn og 2 af hans udvalgte Funny Boyz, omkring deres juletraditioner og lidt om hvordan de fejrer julen. Dette blandes med øvrige indslag i programmet.19. Dec.

NYT OG GAMMELT.
Fra kl. 12 og frem til torsdag morgen, er der bl.a. interview med Fede Finn og 2 af hans udvalgte Funny Boyz, omkring deres juletraditioner og lidt om hvordan de fejrer julen. Dette blandes med øvrige indslag i programmet.18. Dec.

KB MØDE KL. 18:00.
HNR Transmitterer direkte og der indledes - som altid - med åben spørgetid. Nåede man ikke det hele genudsendes det søndag den 23. december kl. 15:0018. Dec.

NYT OG GAMMELT.
Fra kl. 12 og frem til kl. 17:45 er der bl.a. interview med Søren Sebber Larsen og Gitte Pedersen, omkring deres juletraditioner og lidt om hvordan de fejrer julen. Dette blandes med øvrige indslag i programmet.16. Dec.

NYT OG GAMMELT.
Fra kl. 14 og frem til tirsdag morgen er der bl.a. interview med Søren Sebber Larsen og Gitte Pedersen, omkring deres juletraditioner og lidt om hvordan de fejrer julen. Dette blandes med øvrige indslag i programmet.16. Dec.

BORGMESTERENS JULESTUE.
Fra kl. 12 til 14, kommer fungerende borgmester, Helle Adelborg, med juleknas og julehygge med hjælp fra HNRs julenisse: Jan Nørregren15. Dec.

COUNTRY CHRISTMAS RADIO.
Fra kl. 12 til 14 har programmmet besøg af Fede Finn samt 2 hemmelige gæster til en gedin god country-julehygge.14. Dec.

NYT OG GAMMELT
Fra kl. 15 og frem til lørdag morgen er der bl.a. interview med Søren Sebber Larsen og Gitte Pedersen, omkring deres juletraditioner og lidt om hvordan de fejrer julen.11. Dec.

NYT OG GAMMELT
Fra kl. 12 og frem til onsdag morgen er der bl.a. interview med Søren Sebber Larsen og Gitte Pedersen, omkring deres juletraditioner og lidt om hvordan de fejrer julen.09. Dec.

Støtteforeningen arrangerer banko
Læs mere om arrangementet her.09. Dec.

NYT OG GAMMELT
Fra kl. 12 og frem til tirsdag morgen er der bl.a. frisk interview med Ronny Morris omkring hans mange oplevelser de sidste mange uger. Han kommer forbi og julehygger med os og fortæller om de danske og amerikanske juletraditioner og sammenligner dem.


08. Dec.

NYT OG GAMMELT
Fra kl. 15 og frem til lørdag morgen er der bl.a. frisk interview med Ronny Morris omkring hans mange oplevelser de sidste mange uger. Han kommer forbi og julehygger med os og fortæller om de danske og amerikanske juletraditioner og sammenligner dem.


07. Dec.

COUNTRY CHRISTMAS RADIO
Fra kl. 12 til 14 har programmmet besøg af Søren Sebber Larsen og Gitte Pedersen til en gedin god country-julehygge.


03. Dec.

Støtteforeningen arrangerer banko
Læs mere om arrangementet her.27. Nov.

KB MØDE KL. 18:00
HNR Transmitterer direkte og der indledes - som altid - med åben spørgetid. Nåede man ikke det hele, genudsendes det søndag den 4. November kl. 15:0011. Nov.

SPORT OG MUSIK
Roskilde mod HIF. Følg sæsonens første kamp live fra klokken 12 til 15. Med direkte rapporter fra stadion og som altid er Jan Nørregren klar til at stille skarpt på kampen - både før og efter. Øvrige programmer udgår i dette tidsrum.05. Nov.

Støtteforeningen arrangerer banko
Læs mere om arrangementet her.30. Okt.

KB MØDE KL. 18:00
HNR Transmitterer direkte og der indledes - som altid - med åben spørgetid. Nåede man ikke det hele, genudsendes det søndag den 4. November kl. 15:0028. Okt.

SPORT OG MUSIK
Helsingør mod HIF. Følg sæsonens første kamp live fra klokken 12 til 15. Med direkte rapporter fra stadion og som altid er Jan Nørregren klar til at stille skarpt på kampen - både før og efter. Øvrige programmer udgår i dette tidsrum.


09. Okt.

2. BEHANDLING AF BUDGET 2013 KL. 18:00
HNR Transmitterer direkte og der indledes - som altid - med åben spørgetid. Nåede man ikke det hele, genudsendes det søndag den 14. oktober kl. 15:0005. Okt.

Nye vinde blæser ved radioen.
I forbindelse med den årlige udbudsrunde på radiofrekvenser, blæser der nye vinde på Hvidovre NærRadio.
Så snart de nye sendetimer er offentliggjort på kulturstyrelsens hjemmeside,
                              vil vi vise her på hjemmesiden, hvornår den fremtidige HNR kommer til at sende.
                              Vi kan dog afsløre at vi bliver mere end én radiostation på frekvensen.


01. Okt.

Støtteforeningen arrangerer banko.25. Sep.

KB MØDE KL. 18:00
HNR Transmitterer direkte og der indledes - som altid - med åben spørgetid. Nåede man ikke det hele, genudsendes det søndag den 30. september kl. 15:0011. Sep.

1. BEHANDLING AF BUDGET 2013 KL. 18:00
HNR Transmitterer direkte og der indledes - som altid - med åben spørgetid. Nåede man ikke det hele, genudsendes det søndag den 16. september kl. 15:0003. Sep.

Støtteforeningen arrangerer banko.28. Aug.

KB MØDE KL. 18:00
HNR Transmitterer direkte og der indledes - som altid - med åben spørgetid. Nåede man ikke det hele, genudsendes det søndag den 2. september kl. 15:00


19. Aug.

TOUR DE HVIDOVRE
Den årlige cykelbegivenhed finder sted den 19. August. Følg med i Hvidovre Avis
Der transmitteres også direkte i radioen med Leon Reingard og Per Schreiber med god
                              stemning fra gården i Strandmarkens Fritidscenter.


11. Aug.

MORGENRADIO
Direktøren for Copenhagen Hockey besøger HNR til en snak om den kommende sæson, når Nicolaj Bang er klar med dejlig morgenmusik til en god weekend.


05. Aug.

SPORT OG MUSIK
Næstved mod HIF. Følg sæsonens første kamp live fra klokken 12 til 15. Med direkte rapporter fra stadion og som altid er Jan Nørregren klar til at stille skarpt på kampen - både før og efter. Øvrige programmer udgår i dette tidsrum.


07. Jul.

SENDERUDBEDRING
Fra lørdag den 7. Juli til og med Lørdag den 28. Juli sender vi kun taleradio p.g.a. senderudbedring. Alle musikprogrammer udgår i denne periode. Begge dage er inkl.


19. Jun.

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE
Der indledes - som altid - med åben spørgetid og vi sender direkte og genudsendes søndag den 24. Juni kl. 15:00


10. Jun.

PETANQUE
Husk at tilmelde dig årets HNR Mesterskab i Petanque som traditionen tro afholdes på Risbjerggård.


10. Jun.

SPORT OG MUSIK
Herlev mod HIF. Følg kampen om 1. pladsen live fra klokken 14 til 17. Med direkte rapporter fra stadion og som altid er Jan Nørregren og Nicolaj Bang klar til at stille skarpt på kampen - både før og efter. Også er Jan klar til at stille Nicolaj de 3 skarpe om
                              HIF´s historie. Øvrige programmer udgår i dette tidsrum.


02. Jun.

SPORT OG MUSIK
HIK mod HIF. Følg kampen om 1. pladsen live fra klokken 12 til 15. Med direkte rapporter fra stadion og som altid er Jan Nørregren og Nicolaj Bang klar til at stille skarpt på kampen - både før og efter. Også er Nicolaj klar til at stille Jan, de 3 skarpe om
                              HIF´s historie. Øvrige programmer udgår i dette tidsrum.


29. Maj

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE
Der indledes - som altid - med åben spørgetid og vi sender direkte og genudsendes søndag den 3. Juni kl. 15:00


12. Maj

WEEKENDHYGGE UDGÅR
Programmet Weekend Hygge udgår i dag til fordel for Sport og Musik, som i dag sender direkte fra opgøret mellem Vanløse og HIF. Et bedre liv starter i dag kl. 17:00.


07. Maj

EKSTRA KOMMUNALBESTYRELSESMØDE
Bemærk at dette møde afholdes mandag med start kl. 18:00.
Dette møde finder sted p.g.a. en procedure fejl fra kommunen.


06. Maj

SEND EN HILSEN UDGÅR
Programmet Send en hilsen udgår i dag af tekniske grunde men der bliver sendt herlig musik produceret af Keld Fischer i stedet for i tiden 09:00 - 12:00. Herefter følger ordinære programmer.


05. Maj

SPORT OG MUSIK
Følg top opgøret mellem Avedøre IF og Frem BK fra kl. 14:00 - 15:30.03. Maj

HNR BLIVER 29 ÅR
Radioen kan i dag fejre sine 29 lange år på det danske radiomarked.
Læs mere her og få historien om Danmarks Ældste Lokalradio


30. Apr.

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE
Bemærk at dette møde afholdes mandag med start kl. 18:00.
Der indledes - som altid - med åben spørgetid og vi sender direkte.


21. Apr.

SPORT OG MUSIK
Følg 2. divisionsopgøret B.93 - HIF direkte på 95.2 FM med optakt fra klokken 14:00 med direkte indslag fra Østerbro Stadion.


12. Apr.

NYE PROGRAMTIDER OG PROGRAMMER
Musikprogrammer fra fredag, lørdag og søndag fra kl. 9 til 15.
Skattekisten - Ugens Kunstner - Happy Country Radio - Country Action - Jukeboxen - Tutti Frutti - Lidt godt fra hylden og Weekend Hygge.
                              "Det er vores opfattelse af med et bredt udvalg af disse programmer, både
                              nostalgiske samt moderne toner, at vi når ud til mange flere lyttere",
                              udtaler musikansvarlig, Per.


09. Apr.

SPORT OG MUSIK - EKSTRA.
Følg lokalderbyet Avarta - HIF direkte på 95.2 FM med optakt fra klokken 12:00 med direkte indslag fra Espelunden.


01. Apr.

NY HJEMMESIDE LAYOUT
Denne nye hjemmeside er nu en realitet efter flere tests med det tidligere udseende.
Vi håber at De vil få stor glæde af det og skulle der - mod forventning - være problemstillinger med det - er De velkommen til at kontakte webmaster.


01. Mar.

FORÅRETS SIDSTE BANKOSPIL
Bankospillet som Hvidovre NærRadio's Venner afholdte sammen med Hvidovre Pensionistforening, gik over alt for ventning.
En fyldt sal med overraskelser foruden de normale spil,
                              bragte en masse glæde blandt medlemmerne. Næste bankospil bliver 3. September.


28. Feb.

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE
Det offentlige kommunalbestyrelsesmøde bliver afholdt i aften kl. 18:00.
Der transmitteres direkte fra radioen ud til alle lyttere.